Bedrijfsinformatie van de Flower Power Winkel

De Flower Power Winkel is een onderdeel van AJ Multi Solutions BV. De Flower Power Winkel is ontstaan naar aanleiding van een voorliefde voor technologische gadgets. De populaire Flower Power van Parrot is een vooruitstrevend product welke menigeen verbaast en interesseert. Doordat we zelf actief gebruik maken van deze gadget kunnen we anderen hier goed over informeren en enthousiasmeren. Heeft u dan ook vragen over het product, schroom niet en laat het ons weten.

Verzendinformatie:

Wij versturen met de GLS en Post NL zodat er altijd een juiste oplossing is om uw pakketje op de goede locatie af te kunnen leveren. Wij doen er uiteraard alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren en zo lukt het ons bijna altijd de bestellingen de volgende werkdag reeds af te laten leveren. Bestellingen worden goed verpakt verzonden.

Prijzen:

Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% BTW. 

Kopen op afstand:

Op aankopen bij ons in de webshop is de wet kopen op afstand van toepassing. Dit houd in dat u na ontvangst van de bestelling altijd het recht heeft om de goederen binnen 14 dagen aan te melden voor retournering. Vervolgens heeft u 14 dagen om dit te retourneren zonder opgave van reden. U zult dan het volledige aankoopbedrag incl verzendkosten retour ontvangen. De verzending van de klant terug naar ons toe is voor de klant. 

Wilt u gebruik maken van deze regeling dan kunt u hier ons retourformulier downloaden.

Bestel en betaal opties:

Wij bieden diverse bestelopties, zodat er voor elke klant een passende bestelmogelijkheid bij zit. Zo kunt u vooraf op factuur bestellen, via iDeal afrekenen, via Paypal betalen of betalen (contant of pinbetaling) bij het ophalen van uw bestelling. Voor verzending rekenen wij € 6,00 als er onder de €100 wordt besteld.

flower power

Klachten:

We verzoeken u om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@parrotflowerpower.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie." 

Bedrijfsgegevens:

Bedrijfsnaam: AJ Multi Solutions BV
Handelsnaam: Flower Power Winkel

KVK nr: 62184075
BTW nr: NL854700225.B01
IBAN: NL63 INGB 0002 7756 08
BIC: INGBNL2A

Adres:

Flower Power Winkel
Groen van prinsterersingel 45
2805 TD Gouda
Tel: (0182) 55 85 67
info@parrotflowerpower.nl

Tip! toets op uw navigatie nummer 49 in. Rijd 125 meter door tot de bussluis. Vlak voor de bussluis zit er rechts een inrit naar 3 nieuwe panden. In de middelste zijn wij gevestigd. U kunt zo bij het pand parkeren.

 

De winkel is geopend van:

Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 16:00